Utsigten Antik & Kuriosa

Nätbutik : Övrigt : Nysilver, silver

Klicka på bilderna om Du vill se en förstoring. Försäljningsvillkor och beställningsinformation anges längst ner på sidan.

30% rabatt på allt i nätbutiken fr.o.m. 1 november 2019!

Nr Artikel Beskrivning Pris (SEK)

Bild

NS2545 Bricka Nysilver. Storlek 37,5 x 51 cm. Bra tyngd och ej sönderputsad men där finns lite ytliga repor efter användning. 650:-
NS2394 Liten såssnipa Nysilver. Höjd utan handtag 6 cm. Storlek 9 x 14 på skålen upptill. 150:-
NS2232 Liten silver- uppsättning Kontrollerat silver. "Haga" Knivar med rostfritt blad. Ej namnade. 2 st av varje både stora och små. Längden på knivarna är 25 och 21,5 cm. Bra skick. 3000:- för alla 12.

<< Åter till nätbutikens startsida

Försäljnings- och leveransvillkor: Jag skickar varor till alla delar av Sverige och även internationellt. Du betalar inköpen i förskott. Alla varor som utannonseras här är i beskrivet skick och packas väl. Transport och ev. försäkringskostnader tillkommer på alla priser. Du har 14 dagars returrätt på alla postorderköp, men Du betalar då själv frakten i båda riktningar och varan måste givetvis vara i samma skick som vid avsändandet ifrån mig. Ev. transportskador måste anmälas omedelbart för att berättiga till ersättning från speditören. Jag hjälper gärna till att teckna en extra transportförsäkring.

Beställ så här: Anteckna namn och artikelnummer på de varor Du vill köpa och skicka din beställning med e-post till:

christina.oberg@antikviteter.net

Kom även ihåg att ange ditt namn, adress och telefonnummer. Jag skickar Dig omgående en bekräftelse, exakt prisuppgift inkl. frakt och betalningsinstruktion (i första hand bankgiro). Varan/varorna skickar jag till Dig så snart som Din betalning har anlänt.

Christina Öberg
Utsigten Antik & Kuriosa
Karlskrona

 

© Utsigten Antik & Kuriosa
E-post, brev eller telefon 0708-92 03 74

Min web-portal till 'antik-Sverige'